Машини

В последните години широкоформатният печат направи няколко големи крачки в посока опазване на околната среда, повишаване на качеството и възможност за печат върху различни материали, като синтетични плоскости, дърво и стъкло. За да бъдем още по-добри и да не пропуснем нито една от тенденциите в нашия бранш, обогатихме машинния си парк с най-актуалното от областта. Все пак водещ дял в брандинга са солвентните и еко-солвентните принтери, където е и нашата най-голяма сила. Разполагаме с капацитет за печат на ниска резолюция от над 4000 кв.м. (360 бил-борда) за 24 часа, а на висока резолюция - над 1000 кв.м. за едно денонощие. За да гарантираме тези резултати, разчитаме на специален подбор от най-висококачествените принтери от лидерите в производството на такава техника.

HP Scitex XL 1500 Printer 5.00 m

Високопроизводителна машина за ролни медии с възможност за печат до 5,00 метра, което позволява изработването на мегабордове, калкани и големи пана без съшиване.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, blockout винил, PVC фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, скролерна хартия и други.
Резолюция: 720 dpi
Максимална ширина на медия: 5,00 метра
Скорост: 70m2/час

HP Scitex XL 1500 Printer 3.20 m

Изключително продуктивна и надеждна машина за ролни медии с възможност за печат до 3,20 метра на база солвентни мастила. Подходяща за изработване на билборди, транспаранти, калкани, ситилайти и т.н. Разчитаме на скоростта и бързата производителност на две такива машини.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, blockout винил, PVC фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, скролерна хартия и други.
Резолюция: 720 dpi
Максимална ширина на медия: 3,20 метра
Скорост: 70m2/час

HP Designjet L65500 Latex

Ново поколение екологично ориентирани технологии в комбинация с високо качество и високоустойчивост на печата с възможност за печат до 2,60 метра.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, беклит филм, фолио, хартия, канаваца, текстил, тапети и други.
Резолюция: 1200 dpi
Максимална ширина на медия: 2,60 метра
Скорост: 35m2/час

Roland RF-640

Изключително прецизна машина, позволяваща да се реализира и най-финото изображение с размери до 1,60 метра. Разполагаме с 5 машини за печат с фотореалистично качество върху широк диапазон от медии.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, беклит филм, PVC фолио, песъкоструйно фолио, светлоотразително фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, промазана хартия, синтетична хартия, канаваца и други.
Машината е подходяща за изработване на: стикери, банери, постери, репродукции и други.
Резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на медия: 1,60 метра
Скорост: 24m2/час

Oce Arizona 250 GT Flatbed

Висококачествена машина за директен печат върху плоскости.
Работи с UV базирани мастила, което гарантира висока устойчивост на външни условия. Машината има опция за печат и върху ролни медии.
Отлично цветовъзпроизвеждане при печат на беклит филм, електростатичен филм и стикери, подходящи за дълготрайно екстериорно приложение.
Приложение: печат върху разпенено PVC (коматекс), пенокартон, плексиглас, вералит, велпапе, стъкло, еталбонд и други.
Резолюция:1200 dpi
Максимална ширина на медия: 1,25х2,50 метра
Скорост: 16m2/час

VUTEK QS2000 Flatbed

Високопроизводителна машина за директен печат върху плоскости.
CMYK+White – допълнителен бял цвят върху прозрачни медии.
Приложение: печат върху разпенено PVC (коматекс), пенокартон, плексиглас, вералит, велпапе, стъкло, еталбонд и други.
Машината е подходяща за прозрачни медии заради белия цвят и при големи обеми, поради високата скорост на печат.
Резолюция: 900 dpi
Максимална ширина на медия: 2,00х6,00 метра
Скорост: 16m2/час

GCC RX-183SM

Високопроизводителен плотер със система AAS II за рязане по контур. Максимална ширина на рязане 1,80 метра, което позволява да се режат дори бутикови медии с размер над стандартно разпространените. Прецизен нож с до 600 гр. натиск за рязане на различни по дебелина фолиа.

Seal 62 Base

Ламинатор:
Ламиниранедо 1.57см ширина
Скорост до 5м/мин
Възможност за топло ламиниране
Регулируем натиск за оптимално ламиниране