ReBrand става част от "Пътя на мечтите"

Социална инициатива ReBrand

ReBrand става част от „Пътя на мечтите“

Новини   |   No comment

Щастливи сме да споделим, че ние от ReBrand сме партньори на състезателното изкачване на Копитото, което ще се проведе този уикенд 

 

Общата кауза винаги е била притегателна сила, за обединяване на хора, общност или дори различни светове. Подобен беше и случаят миналата година, когато българския алпинист Боян Петров изчезна по време на експедицията в Шиша Пангма. Много се включиха в издирването, което продължи цели 11 дни, но за съжаление без успех.

 

Именно тогава се ражда и една идея между приятели на Боян – да минат неговия дневен маршурут от Княжево до Копитото. Дали са го очаквали или не, стотици българи се включиха в изкачването на 20.05.2018 и почетоха изчезналия алпинист. С цел това изкачване да бъде превърнато не в инцидентно събитие, а в една дългогодишна традиция, организаторите превръщат изкачването до Копитото в състезание.

 

Радваме се, че можем да бъдем част от „Пътя на мечтите“ и да дадем своята подкрепа, като се погрижим за печатните материали, които винаги съпровождат подобни събития. Вярваме, че това е страхотен пример за това колко силни можем да бъдем, ако се обединим.

 

Броят на хората, които могат да се включат е ограничен до 1000 души. Регистрацията за събитието е отворена на сайта kopitoto.bg.

 

Снимки от самото събитие очаквайте във Фейсбук страницата ни другата седмица.

Няма коментари

Добави коментар

Call Now ButtonОбадете ни се

Поискай обаждане