• bg
  • en
 

Билбордове за недвижими имоти

Билбордове за реклама на недвижими имоти – ключ към успеха на всеки брокер

Продукти

Технологиите промениха тотално бизнеса с недвижими имоти. Сайтовете с обяви за продажби и покупки предлагат дом на един клик. Виртуалните огледи пестят времето ви. Потенциалните ви клиенти са лесно достъпни в социалните мрежи и чрез имейл съобщения. Какво повече да желаете? Ако сте професионален брокер на недвижими имоти, вероятно най-много от всичко искате да се отличавате, да не ви бъркат с друг и да ви се доверяват.

 

Използвате ли външна реклама? Рекламирате ли на билбордове? Мислите, че са старомодни? Дали е така?

Защо да използвате билбордове за рекламиране на продажба на недвижими имоти

Защото го правят малцина от бранша и това веднага ще ви даде преднина, както и защото класическата външна реклама предлага чувствителни предимства пред всяка друга. Кои са те?

 

  • Външната реклама печели повече доверие от тази в интернет – тя не е евтина и едва ли някой ще плати за фалшиви обявления. В мрежата обявите са много евтини или дори безплатни и фалшивите не са рядкост.
  • Индивидуализира ви и рязко ви отграничава от конкурентите – дори защото те са най-вече виртуални, а билборд кампанията ви придава осезаемост, реалност.
  • Работи 24 часа 7 дни в седмицата – за разлика от всяка друга. Билборда го виждат всички, които минават наблизо – шофьорите по пътищата, пешеходците и велосипедистите в населените места. И го виждат всеки път, когато минават по маршрута.
  • Откроява се от околния пейзаж – размерите на билборда му осигуряват видимост, независимо дали е разположен край магистралата или в пренаселените градски центрове. Трудно е да бъде пропуснат.
  • Намира се на точното място в точното време. Изобилието от мощности ви позволяват да изберете максимално прецизно локацията и подходящото време за външна реклама на атрактивен имот, за набиране на обяви или за кампания за разпознаваемост на марката.
  • Осигурява ви активна комуникация с широка аудитория и ако външната реклама е с добър дизайн, провокира интереса на много потенциални клиенти.

Как максимално да се възползвате от предимствата на билборд рекламата на недвижими имоти

Има определени условия за постигане на пълноценен резултат чрез външна реклама:

 

Яснотата и разбираемостта на посланието ви е най-важното от тях. Бързото преминаване край билборда означава, че той ще е в полезрението на шофьорите и спътниците им за много кратко време. Затова ви е необходимо кратко и ясно послание, изписано едро, с четлив шрифт, контрастен на фона, което ще бъде прочетено и разбрано за секунди. Всякакви обяснения, съдържащи повече от 7 – пряко сили 10 думи, ще останат непрочетени и ще влошат силно резултатността на рекламната кампания.

 

Графичното решение трябва да подкрепя разбираемостта – ще рече без излишни елементи, ефекти и украшения. Фонът да не пречи на четивността. Изображенията да са едри, с подходяща разделителна способност.

 

Креативността е това, което пък ще направи посланието ви лесно за запомняне и ще привлече повече внимание към вас.

 

Информацията за връзка посочете ясно и еднозначно. Изберете между сайта, имейла и телефона това, което се запомня или записва максимално бързо и лесно. Така ще улесните потребителите да ви намерят, а нали точно такава е целта ви?

Конкретността на посланието ще доведе до конкретност в поведението на потенциалните ви клиенти. Затова им кажете ясно с какво може да сте им полезни – продавате, купувате, управлявате имоти, давате им възможност да публикуват обяви и т. н.

 

Доброто планиране ще даде шанс на вашите билбордове да постигнат желаните резултати. В зависимост от характера и обхвата на планираната кампания наемете повече мощности на възлови места или няколко за по-дълго време. Постарайте се да са решени в един стил и една цветова гама, за да се идентифицират лесно и да ви осигурят комулативен ефект в съзнанието на потенциалните ви клиенти.

 

 

Търговията с недвижими имоти е силно повлияна от дигиталните технологии. Но добрият брокер не би се отказал от традиционната форма на външна реклама, която изгражда по-добра персонална връзка с клиента и води до повече сделки.

 

Нормално е, погълнати от дигитализираното си ежедневие, да имате колебания по отношение на външната реклама. Свържете се с нас и ще ви помогнем да си изясните всички въпроси, да изчистите и разработите идеята за рекламиране чрез билбордове. Ние сме широкоформатна печатница “Ребранд” и знаем всичко за външната реклама. Очакваме ви!