Брандинг на автомобили

Брандирането на автомобили е „висшия пилотаж“ при монтажа на фолио. Ние в Ре Бранд с гордост можем да кажем, че това е една от най-силните ни страни.

Машините ни работят денонощно

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ

ИЗБИРАЙТЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ФОЛИА за брандинга на автомобилите си. Няколко лева повече на кв. м. могат да ви спестят много неприятности в бъдеще.
НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА БРАНДИНГ НА АВТОМОБИЛИ Е КАСТ ФОЛИОТО. То се характеризира с изключителна еластичност и по този начин се гарантира, че ще се залепи качествено и дълготрайно и на най-заоблената или неравна част на автомобила.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗИСКВАЙТЕ ФОЛИОТО ДА СЕ ЛАМИНИРА – особено ако е изпълнено с печат – така гарантирате значително по-дълъг „живот“ на брандинга.
Ако има предвидено перфо фолио в дизайна, настоявайте да бъде специално за автомобили – не всички знаят, че има такова.

РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

За да отговаря началният проект на крайното изпълнение е нужно прецизно сваляне на размери. В противен случай, изненадите могат да са големи – надписите да са несиметрични, части от дизайна да попаднат на неподходящи места от превозното средтво, букви и цифри да бъдат „отрязани“. Най-добрият вариант е, преди да започнете да правите дизайна си, да се консултирате с нас – ние имаме схеми с размери на почти всички модели автомобили.

качествен монтаж на фолио
Call Now ButtonОбадете ни се

Поискай обаждане