• bg
  • en
 

Брандиране на магазин

5 начина как да преобразите вашия магазин

Брандинг

Когато става дума за витрината на вашия магазин първото впечатление винаги играе най-важната роля. Атрактивната визия на витрината привличат моментално вниманието на потенциалните клиенти, посланията достигат до правилната аудитория, имиджа на марката расте и се стимулират продажбите. Табелите за прозорци са задължителен компонент от добрия краен резултат. Те са универсални, рентабилни, лесни за проектиране и лесни за монтиране. Когато са отпечатани върху висококачествен винилов материал, те също осигуряват дълготрайност за възможно най-добра възвръщаемост на инвестициите.

 

Можете да преобразите вашия магазин по 5 основни начина. Ето кои са те:

Брандиране на витрината

Брандирането на витрини е отлично решение за успешна реклама на вашия търговски обект/магазин. Витрината се нуждае и от качествен дизайн, който включва правилна цветова комбинация, подходящ шрифт и точно, ясно и кратко послание. Материалът за брандиране на витрината може да бъде перфо фолио, плътно фолио, пясъкоструйно фолио. Важно е да се съобразите с аудиторията си,  да създадете достатъчно голям интерес и доверие и потенциалните клиенти за да пожелаят да посетят магазина.

Рекламна табела

Основните типове рекламни табели са светещи и несветещи. Изберете типа табела, която ще отговаря най-много на цялостната рекламна визия на магазина. Съобразете се с фасадата на сградата, където табелата ще бъде монтирана, тъй като има определени законови регламенти, които трябва да се спазят. Заложете на семпли, но оригинални решения при избора на дизайн. За допълнителен ефект изберете обемни букви с LED подсветка.

Интериорен брандинг

Интериорният брандинг е също толкова важен колкото екстериорния и той представя цялостната визуална същност на вашия магазин. Ето защо трябва да се постараете да бъде достатъчно оригинален, атрактивен и естетически привлекателен. Декорацията с фолио и тапети отговарящи на стила на дейността на магазина е отлично решение както и включването на арт репродукции-принт върху декорирайте стените с фолио или тапети; заложете на арт репрорукции – принт върху канава, талашит, плексиглас, постери в рамка. Задължително е всички елементи да се допълват за да се избегне претрупаният ефект.

Рекламни флагове

Рекламните флагове за ефективно, свежо и модерно решение за преобразяване на вашия магазин и е доказано, че привличат вниманието на потенциалните клиенти от далеч. Тяхното основно предимство е стилната и лека конструкция, която дава възможност за лесно монтиране и демонтиране и подмяна с нови.

Винаги се консултирайте с дизайнера и изпълнителя

Дори да сте избрали да изготвите ваш дизайн и да развиете ваша индивидуална идея, доверете се на професионалния опит на дизайнера и изпълнителя, защото те ще ви дадат доказани насоки и съвети за успешна реализация на обновяването на витрините на вашия магазин спазвайки нужните стандарти.

 

Все още не сте сигурен кой е най-подходящият начин за преобразяване на магазина ви? Ние в Rebrand можем да ви съдействаме да вземете правилното решение!