• bg
  • en
 

Blog

Съобщение Извънредна ситуация

Новини

Здравейте, уважаеми клиенти и партньори,

 

във форсмажорните обстоятелства, в които сме поставени, печатница „РеБранд“ ще продължи да работи с обичайното си работно време и да изпълнява всички неотложни поръчки при стриктно спазване на указанията за хигиена и дезинфекция.

 

Разпоредихме и вече е разработена нова система за безконтактно издаване на поръчките. Тя свежда до минимум опасността от заразяване както за нашите служители, така и за вас – клиентите ни.

 

Рано или късно епидемията ще отшуми и много бизнеси ще се окажат в догонваща позиция. Превърнете кризата във възможност! Използвайте времето на принудително намаляване на темповете, за да разработите и подготвите своята нова маркетингова програма, която не само ще ви позволи бързо да възстановите позициите си, но ще ви даде преднина пред преките конкуренти. Нашите специалисти са готови да ви помогнат в реализирането ѝ.

 

В създадените условия ние осъзнаваме значимостта на персоналната отговорност на всеки един от нас. Социалната изолация и стриктната хигиена са единствените средства за ограничаване на разпространение на епидемията и затова безрезервно ги подкрепяме.

 

Подкрепете ги и вие! Останете вкъщи! Най-важното в момента е да опазим близките и себе си живи и здрави! Запазете своя дух и борбеност! Мислете за бъдещето и се грижете за възрастните, които са най-застрашени!

 

Желаем ви здраве и много кураж!