Машини

В последните години широкоформатният печат направи няколко големи крачки в посока опазване на околната среда, повишаване на качеството и възможност за печат върху различни материали, като синтетични плоскости, дърво и стъкло. За да бъдем още по-добри и да не пропуснем нито една от тенденциите в нашия бранш, обогатихме машинния си парк с най-актуалното от областта. Все пак водещ дял в брандинга са солвентните и еко-солвентните принтери, където е и нашата най-голяма сила. Разполагаме с капацитет за печат на ниска резолюция от над 4000 кв.м. (360 бил-борда) за 24 часа, а на висока резолюция - над 1000 кв.м. за едно денонощие. За да гарантираме тези резултати, разчитаме на специален подбор от най-висококачествените принтери от лидерите в производството на такава техника.

машини ребранд широкоформатен печат

HP Scitex XL 1500 Printer 5.00 m

Високопроизводителна машина за ролни медии с възможност за печат до 5,00 метра, което позволява изработването на мегабордове, калкани и големи пана без съшиване.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, blockout винил, PVC фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, скролерна хартия и други.
Резолюция: 720 dpi
Максимална ширина на медия: 5,00 метра
Скорост: 70m2/час

машини ребранд реклама

HP Scitex XL 1500 Printer 3.20 m

Изключително продуктивна и надеждна машина за ролни медии с възможност за печат до 3,20 метра на база солвентни мастила. Подходяща за изработване на билборди, транспаранти, калкани, ситилайти и т.н. Разчитаме на скоростта и бързата производителност на две такива машини.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, винилна мрежа, blockout винил, PVC фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, скролерна хартия и други.
Резолюция: 720 dpi
Максимална ширина на медия: 3,20 метра
Скорост: 70m2/час

Печат с 6 цвята за наситени цветове и плавни преливки.

HP Latex 3100

Съвременна екологично ориентирана технология в комбинация с високо качество и висока устойчивост на изображението. Печат с 6 цвята за наситени цветове и плавни преливки.
HP Latex Printing – предлага печат с безвредни мастила, предимство за компании, които искат да създават екологично съобразени продукти за обществени места, където наличието на неприятна миризма е проблем.
Машината дава възможност за двустранен печат върху blockout винил и хартия и разполага с допълнителна опция и за директен печат върху текстил.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, беклит филм, PVC фолио, хартия, канаваца, текстил, тапети и други.
Максимална резолюция: 1200 dpi
Максимална ширина на медия: 3,20 метра
Скорост: 40m2/час

Машините на Ребранд

ATP DFP-740 G4

Директен сублимационен печат с изключително качество на изображението и богати, наситени цветове за флагове, банери, текстил и други 100% полиестерни платове.
Системата ATPColor е предназначен за лесно отпечатване на отворени мрежести тъкани, като например флаг материали, без да се маркира задната част на тъканта с мастило „издухване“.
Максимална резолюция: 1200 dpi
Цветност: CMYK х 4
Максимална ширина на медия: 188 сантиметра
Средна скорост: 25 кв.м./час
Максимална скорост: 70 m2/час

машини ребранд 15

Roland RF-640

Изключително прецизна машина, позволяваща да се реализира и най-финото изображение с размери до 1,60 метра. Разполагаме с 5 машини за печат с фотореалистично качество върху широк диапазон от медии.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, беклит филм, PVC фолио, песъкоструйно фолио, светлоотразително фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, промазана хартия, синтетична хартия, канаваца и други.
Машината е подходяща за изработване на: стикери, банери, постери, репродукции и други.
Резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на медия: 1,60 метра
Скорост: 24m2/час

Машини за принт РеБранд

Oce Arizona 360 XT Flatbed

Висококачествена машина предназначена за директен печат върху плоскости и ролни медии. Работи с UV базирани мастила, което гарантира висока устойчивост на външни условия. CMYK+White – възможност за допълнителен бял цвят върху прозрачни медии. Отлично цветовъзпроизвеждане при печат на беклит филм, електростатичен филм и стикери, подходящи за дълготрайно екстериорно приложение. Допълнителен режим с изключително високо качество с възможност за възпроизвеждане на дребен текст до 2 пункта.
Печат върху: разпенено PVC (коматекс), пенокартон, смартекс, стадур, плексиглас, вералит, велпапе, дърво, МДФ, закалено стъкло, еталбонд, PVC фолио, беклит филм, винил и други.
Максимална резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на печат (плоскости): 250х305 сантиметра
Максимална ширина на печат (ролни медии): 218 сантиметра
Максимална дебелина плоскост: 48 мм
Средна скорост: 12 m2./час
Максимална скорост: 36 m2/час

Машини за широкоформатен печат.

ZÜND G3 XL-3200 G3

Многофункционална режеща система, която съчетава в себе си възможностите на няколко машини:
• Класически рутер • Осцилиращ нож • Биговъчна машина • Нож за рязане на V канали • Кiss cutting
Приложение: Форматиране и изрязване на меки, гъвкави и твърди материали с дебелина до 50 мм.
Изрязване по сложни контури и дълбаене на слоеве.
Биговане, прорязване, перфориране.
Системата е подходяща както за изработването на единични бройки, така и за серии от продукти с разнообразен характер: хедъри, стопери, стелажи, сгъваеми дисплеи, указателни знаци, кутии и опаковки, стикери, презентационни комплекти и други.

машини ребранд 3

GCC RX-183SM

Високопроизводителен плотер със система AAS II за рязане по контур. Максимална ширина на рязане 1,80 метра, което позволява да се режат дори бутикови медии с размер над стандартно разпространените. Прецизен нож с до 600 гр. натиск за рязане на различни по дебелина фолиа.

машини ребранд

Seal 62 Base

Ламинатор:
Ламиниранедо 1.57см ширина
Скорост до 5м/мин
Възможност за топло ламиниране
Регулируем натиск за оптимално ламиниране

Едноиглова права машина с основен, иглен и алтерниращ горен транспорт

867-М CLASSIC

Едноиглова права машина с основен, иглен и алтерниращ горен транспорт на крачето, електромагнитно отрязване на конеца, интегрирана 2-ра дължина на бода, електропневматична затяжка и повдигане (промяна височината и хода) на крачето, интегрирана светлина (LED) осветява работното място без сянка. Безчетковият постоянен токов двигател, синхронизаторът на директното задвижване и захранващият блок на машини с DA direct задвижване са напълно вграден в шевната глава, позволява много плавно движение, по-висока сила на проникване на иглата, ниски вибрации и максимална енергийна ефективност.
Интегрираният шевен мотор разполага с висока динамика по време на
фази на ускорение и спиране, както и на отлична скорост и точност на позициониране.

Високоскоростна шевна машина „Semi-Dry-Head“

DÜRKOPP ADLER 281

Високоскоростна шевна машина „Semi-Dry-Head“ с директно задвижване, което не изисква поддръжка и е интегрирано в главата на машината.
„Полу-сухата глава“ избягва петна върху детайлите и гарантира тихо движение и издръжливост. Първокласният дизайн, изработен в съответствие с ергономичните аспекти, с удобно поставени функционални клавиши, като например бутон за ръчно backtacking, подобрява работата при трудни операции по шиене.
Машината е оборудвана и с електромагнитно повдигащо устройство за крака.
Това, което отличава 218 от многото ни други шевни машини за винилно платно и мрежа е, колелото за регулиране на натиска на краката, което позволява бързо шиене и възпроизводимо адаптиране към различни, леки до средни материи, като текстил за знамена, банери, дисплеи и др.
Новото поколение шевни машини DÜRKOPP ADLER 281 поставят нови стандарти във всички сектори на шивашката промишленост.

Call Now ButtonОбадете ни се

Поискай обаждане