• bg
  • en
 

Машини

В последните години широкоформатният печат направи няколко големи крачки в посока опазване на околната среда, повишаване на качеството и възможност за печат върху различни материали, като синтетични плоскости, дърво и стъкло. За да бъдем още по-добри и да не пропуснем нито една от тенденциите в нашия бранш, обогатихме машинния си парк с най-актуалното от областта. Все пак водещ дял в брандинга са солвентните и еко-солвентните принтери, където е и нашата най-голяма сила. Разполагаме с капацитет за печат на ниска резолюция от над 4000 кв.м. (360 бил-борда) за 24 часа, а на висока резолюция - над 1000 кв.м. за едно денонощие. За да гарантираме тези резултати, разчитаме на специален подбор от най-висококачествените принтери от лидерите в производството на такава техника.

Аrizona 6170 XTS

Висококачествена машина предназначена за директен печат върху плоскости. Работи с UV базирани мастила, което гарантира висока устойчивост на външни условия. CMYK+ LC+LM+White – възможност за допълнителен бял цвят върху прозрачни медии. Отлично цветовъзпроизвеждане при печат на беклит филм, електростатичен филм и стикери, подходящи за дълготрайно екстериорно приложение. Допълнителен режим с изключително високо качество с възможност за възпроизвеждане на дребен текст до 2 пункта.
Печат върху: разпенено PVC (коматекс), пенокартон, смартекс, стадур, плексиглас, вералит/това е просторечие PetG е материалът/, велпапе, дърво, МДФ, закалено стъкло, еталбонд, PVC фолио, беклит филм, винил и други.

Максимална резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на печат (плоскости): 250х305 сантиметра

Максимална дебелина плоскост: 50,8 мм
Средна скорост: 72 m2./час
Максимална скорост: 155 m2/час

Машини за принт РеБранд

Oce Arizona 360 XT Flatbed

Висококачествена машина предназначена за директен печат върху плоскости и ролни медии. Работи с UV базирани мастила, което гарантира висока устойчивост на външни условия. CMYK+White – възможност за допълнителен бял цвят върху прозрачни медии. Отлично цветовъзпроизвеждане при печат на беклит филм, електростатичен филм и стикери, подходящи за дълготрайно екстериорно приложение. Допълнителен режим с изключително високо качество с възможност за възпроизвеждане на дребен текст до 2 пункта.
Печат върху: разпенено PVC (коматекс), пенокартон, смартекс, стадур, плексиглас, вералит, велпапе, дърво, МДФ, закалено стъкло, еталбонд, PVC фолио, беклит филм, винил и други.
Максимална резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на печат (плоскости): 250х305 сантиметра
Максимална ширина на печат (ролни медии): 218 сантиметра
Максимална дебелина плоскост: 48 мм
Средна скорост: 12 m2./час
Максимална скорост: 36 m2/час

Flora XTRA320UV

Директен UV печат на ролни медии – винили, текстили, фолиа. Изключително наситени цветове, подходящи и за беклит текстили.

Максимална резолюция: 1440 dpi
Цветност: CMYK
Максимална ширина на медия: 320 сантиметра
Средна скорост: 55 кв.м./час
Максимална скорост: 106 m2/час

Машини за широкоформатен печат.

ZÜND G3 XL-3200 G3 – 2 броя

Многофункционална режеща система, която съчетава в себе си възможностите на няколко машини:
Класически рутер, осцилиращ нож, биговъчна машина, нож за рязане на V канали • Кiss cutting
Приложение: Форматиране и изрязване на меки, гъвкави и твърди материали с дебелина до 50 мм.
Изрязване по сложни контури и дълбаене на слоеве.
Биговане, прорязване, перфориране.
Системата е подходяща както за изработването на единични бройки, така и за серии от продукти с разнообразен характер: хедъри, стопери, стелажи, сгъваеми дисплеи, указателни знаци, кутии и опаковки, стикери, презентационни комплекти и други.

Принтери HP Latex 375 – 2 броя

Скорост на печат 91 m² / час 

максимална скорост  31 m² / час

Качествен цвят на печат до 1200 x 1200 dpi. Технологията за печат на HP Latex Printing Technologies работи с различни видове мастило – латексови мастила и HP мастила на водна основа.

Брой печатащи касети 7 (черен, циан, светло циан, светло пурпурен, пурпурен, жълт, HP Latex Optimiser)

Печатни глави 6 (2 циан / черни, 2 магента / жълто, 1 светло циан / светло магента, 1 HP латексен оптимизатор)

Дюзи с печатаща глава 2112

Лазер Troteck SP 500

Реже – плексиглас, тънко дърво – масив и МДФ, хартия, картон, корк, пвц
Гравира на дърво, алуминий, пвц, хартия,

Максимална ширина на рязане(плоскости) 1245х710 мм

машини ребранд 15

Roland RF-640

Изключително прецизна машина, позволяваща да се реализира и най-финото изображение с размери до 1,60 метра. Разполагаме с 5 машини за печат с фотореалистично качество върху широк диапазон от медии.
Приложение: печат върху винил за предно и задно осветяване, беклит филм, PVC фолио, песъкоструйно фолио, светлоотразително фолио, перфо фолио, сити лайт хартия, промазана хартия, синтетична хартия, канаваца и други.
Машината е подходяща за изработване на: стикери, банери, постери, репродукции и други.
Резолюция: 1440 dpi
Максимална ширина на медия: 1,60 метра
Скорост: 24m2/час

Плотер Mutoh Kona 1650

 Режещият плотер на Mutoh’s Kona 1650 е оборудван с 3 притискащи ролки. Могат да се обработват материали до 104 мм. Режещият плотер  изрязва широка гама от материали с максимална дебелина от  mm. Силата на рязане се регулира от 20 – 450 g.

Скоростта на рязане се регулира до 1000 м/с при максимално ускорение от 3 G, което позволява скорост на рязане до 1414 мм/с и ускорение от 4,2 G при диагонални движения.

Плотер Graphtec FC8600

Серията плотери FC8600 се отличава с максимална скорост на рязане от 58,5 инча/сек, максимално ускорение от 4 G и избираеми сили на рязане от 20 до 600g, което позволява да се обработват високоинтензивен отразяващ филм, пясъкоструен каучук, автомобилни прозорци и защитни филми за боя , самозалепващ се винил и други. С най-бързата производителност в света и превъзходна точност, новата серия FC8600 побира най-взискателните проекти за рязане и нанасяне и предоставя нужната гъвкавост, необходима за голямото разнообразие от материали.

машини ребранд

Ламинатор Seal 62 Base

Ламиниране до 1.57см ширина
Скорост до 5м/мин
Възможност за топло ламиниране
Регулируем натиск за оптимално ламиниране

Високоскоростна шевна машина „Semi-Dry-Head“

DÜRKOPP ADLER 281

Високоскоростна шевна машина „Semi-Dry-Head“ с директно задвижване, което не изисква поддръжка и е интегрирано в главата на машината.
„Полу-сухата глава“ избягва петна върху детайлите и гарантира тихо движение и издръжливост. Първокласният дизайн, изработен в съответствие с ергономичните аспекти, с удобно поставени функционални клавиши, като например бутон за ръчно backtacking, подобрява работата при трудни операции по шиене.
Машината е оборудвана и с електромагнитно повдигащо устройство за крака.
Това, което отличава 218 от многото ни други шевни машини за винилно платно и мрежа е, колелото за регулиране на натиска на краката, което позволява бързо шиене и възпроизводимо адаптиране към различни, леки до средни материи, като текстил за знамена, банери, дисплеи и др.
Новото поколение шевни машини DÜRKOPP ADLER 281 поставят нови стандарти във всички сектори на шивашката промишленост.

Едноиглова права машина с основен, иглен и алтерниращ горен транспорт

867-М CLASSIC

Едноиглова права машина с основен, иглен и алтерниращ горен транспорт на крачето, електромагнитно отрязване на конеца, интегрирана 2-ра дължина на бода, електропневматична затяжка и повдигане (промяна височината и хода) на крачето, интегрирана светлина (LED) осветява работното място без сянка. Безчетковият постоянен токов двигател, синхронизаторът на директното задвижване и захранващият блок на машини с DA direct задвижване са напълно вграден в шевната глава, позволява много плавно движение, по-висока сила на проникване на иглата, ниски вибрации и максимална енергийна ефективност.
Интегрираният шевен мотор разполага с висока динамика по време на
фази на ускорение и спиране, както и на отлична скорост и точност на позициониране.