• bg
  • en
 

РеБранд на Copis 2019

Финален щанд Copis

Благодарим на всички, които посетиха РеБранд на Copis 2019

Новини

От завършването на Copis 2019 измина почти месец, а ние още сме въодушевени и вдъхновени от срещите с колеги и приятели, конкуренти и партньори, клиенти и доставчици. Вече обработихме натрупаната през дните на изложението информация, подредихме и анализирахме направените контакти и приехме първите поръчки от новите клиенти. А емоцията от живото общуване още не си отива!

Най-трудната част беше концепцията и подготовката

Стратегията ни беше: „безброй пъти мери, един път режи“. Минахме през няколко концепции, но накрая се спряхме на една – искахме да бъдем различни, открояващи се, вдъхновяващи.

 

Основополагащите въпроси бяха как да спечелим уважението на професионалистите в бранша и как да предизвикаме интерес у посетителите на изложението.

 

После дойде ред на скиците, дизайна, проекта, конструкцията, печата, готовия щанд. Дори когато щандът беше напълно завършен и знаехме, че се получи добре, напрежението в очакване на първите посетители беше голямо.

Щанд РеБранд Copis 2019

Появи се сериозна пукнатина в пода

Всъщност не беше пукнатина, беше подов 3D стикер, за който много се бяхме постарали. И гостите ни го оцениха – децата пристъпваха предпазливо, а възрастните заставаха в средата на страховития разлом и позираха за снимка.

 

Представихме още светещ беклит, рекламна площ на спирка, впечатляващи флагове, стикер за асфалт и още много изделия, които разкриваха уменията и възможностите ни, спираха вниманието на посетителите, предизвикваха коментари.

 

Екипът на ReBrand отговаряше на въпроси, коментираше идеи, поздравяваше стари клиенти и печелеше нови, раздаваше подаръци. А най-сръчният ни монтажист брандира синия MINI Cooper, предоставен от M Car Sofia в различни цветове под множество оценяващи погледи и насърчаващи реплики.

3d стикер

Видяхме себе си по нов начин

Когато работите в широкоформатна печатница със специализация във външното и вътрешно брандиране, не общувате често с клиентите очи в очи. Затова вероятно участието ни на Copis 2019 беше толкова вълнуващо.

 

Срещнахме се с колеги и клиенти – това беше важна обратна връзка. Събудихме жив интерес у стотици посетители. Нарасна и нашата мотивация за развитие, за въвеждане на нови продукти и усъвършенстване на сегашните.

 

Показахме какво можем и видяхме какво могат другите. Запознахме се с нова техника и научихме за нови технологии, медии и консумативи. Разбрахме много за брандирането и позиционирането от начина, по който се представиха изложителите – огромни павилиони, по-пищни и по-скромни щандове, раздвижени експозиции и малки гишета. Присъствахме на лекции, семинари и демонстрации.

Спечелихме първото издание на конкурса Fabric is Cool

Fabric is Cool беше част от съпътстващата програма на Международното изложение за печат и реклама Copis 2019. Задачата беше за три дни да се изработи коледна кампания за голям бранд върху светеща рамка. Участваха 3 отбора, като единият беше на ReBrand.

 

Днес можем да кажем – справихме се професионално със задачата и това беше оценено от журито! Но тогава само знаехме, че трябва да защитим името си и вложихме много любов, много хъс и старание – както работим винаги, за всеки клиент. Спечелихме с изненадваща идея, впечатляващ дизайн и прецизно изпълнение.

 

И вече мислим за изложението през следващата година, за конкурса и за срещата с вас, разбира се!

Участие Fabric is Cool