• bg
  • en
 

ReBrand става част от "Пътя на мечтите"

Социална инициатива ReBrand

ReBrand става част от „Пътя на мечтите“

Новини

Щастливи сме да споделим, че ние от ReBrand сме партньори на състезателното изкачване на Копитото, което ще се проведе този уикенд 

 

Общата кауза винаги е била притегателна сила, за обединяване на хора, общност или дори различни светове. Подобен беше и случаят миналата година, когато българския алпинист Боян Петров изчезна по време на експедицията в Шиша Пангма. Много се включиха в издирването, което продължи цели 11 дни, но за съжаление без успех.

 

Именно тогава се ражда и една идея между приятели на Боян – да минат неговия дневен маршурут от Княжево до Копитото. Дали са го очаквали или не, стотици българи се включиха в изкачването на 20.05.2018 и почетоха изчезналия алпинист. С цел това изкачване да бъде превърнато не в инцидентно събитие, а в една дългогодишна традиция, организаторите превръщат изкачването до Копитото в състезание.

 

Радваме се, че можем да бъдем част от „Пътя на мечтите“ и да дадем своята подкрепа, като се погрижим за печатните материали, които винаги съпровождат подобни събития. Вярваме, че това е страхотен пример за това колко силни можем да бъдем, ако се обединим.

 

Броят на хората, които могат да се включат е ограничен до 1000 души. Регистрацията за събитието е отворена на сайта kopitoto.bg.

 

Снимки от самото събитие очаквайте във Фейсбук страницата ни другата седмица.