• bg
  • en
 

ReBrand в подкрепа на „Героите“

ReBrand става част от "Героите"

ReBrand в подкрепа на „Героите“

Новини

ReBrand е сред партньорите на Time Heroes в “Годишни награди за доброволчество 2019“

Не всички герои носят червено наметало и специален костюм. Не за всички се говори по телевизията и вероятно не бихте ги познали ако ги видите на улицата. Но се правят инициативи, които да покажат техните лица!

 

Наградите ГЕРОИТЕ тази година са част от първото издание на Седмица на ГЕРОИТЕ – серия от събития за деца и възрастни и своеобразен фестивал на доброто, в който могат да се включат всички желаещи да се потопят в доброволческата култура на България. Хората на това събитие са най-обикновени хора – като нас и вас. Хора, които виждате в автобуса, хора, с които се разминавате всеки ден, но и хора, които в последните седем години непрестанно се включват в невероятните инициативи на Time Heroes!

 

Щастливи сме, че приятелите ни от Time Heroes се довериха на ReBrand за печатането на част от рекламните материали, които ще съпътстват събитието. Вярваме, че добрите дела трябва да се разпространяват и да заразяват все повече хора.

 

Кои са Time Heroes?

 

От 2012 г. досега TimeHeroes.org помага на българите да подкрепят социални и културни инициативи с времето и уменията си. С над 55 000 регистрирани доброволци, обединени около 1800 инициативи на над 700 неправителствени организации (НПО) в цялата страна, платформата е основният източник на доброволци за българските НПО. TimeHeroes помага още за развиването на културата на доброволчеството сред българските ученици, компании, както и сред хората в активна пенсионна възраст.
Повече информация за събитието, както и подробните критерии на наградите, ще намерите ТУК.

 

Следете блога на ReBrand за още интересни новини!