• bg
  • en
 

Рекламни флагове

Как да направим бизнеса си забележим на плажа?

Продукти

В наши дни все повече хора търсят не само красиви плажове и кристално чиста вода, но и приятни заведения, където могат да се насладят на вкусна храна и напитки, да се релаксират и да се забавляват. Това поставя голямо предизвикателство пред собствениците на заведения, които се стремят да привлекат и задържат клиенти.

 

Флаговете за заведения по плажната ивица са идеалният инструмент за постигане на тази цел. Флаговете елегантно улавят вниманието на хората, като представят елементи от храната, атмосферата и услугата, която предлага дадено заведение или бизнес.  Някои от услугите, които могат да бъдат презентирани са: възможността за сядане на плажа, комфортната обстановка, вниманието към детайлите, разнообразието на менюто, качеството на храната и услугата, приятното обслужване и други.

Привлечете вниманието на плажуващите

Промотирането на флаговете за заведения по плажната ивица има множество ползи както за собствениците на заведенията, така и за посетителите на плажовете. За собствениците на заведения, флаговете са възможност да се отличат от конкуренцията и да привличат повече клиенти, които търсят качество и преживяване на високо ниво. Те също така могат да гарантират на посетителите си, че ще получат незабравимо преживяване на плажа, което ще ги накара да се връщат отново и отново.

 

От екипа на Ребранд предлагат специализирано производство и монтажна материали за интериорен и интериорен брандинг. С тяхно съдействие може да изградите нужното маркетингово позициониране във формата на флаг, за да бъде полезно за потока към вашия бизнес това лято.

Флаговете и знамената са начин за изразяване

В Ребранд предлагаме три типа флагове – плажни (beach), капка (teardrop) и банер флагове (block). Също така разполагаме с 4 размера – S, M, L и XL. Всеки флаг е нужно да има текстил (самия печат), пилон и основа за позициониране. А според нуждите има метални стойки, бази, водни бази и свредел за позициониране в почва или пясък.

 

От Ребранд смятаме, че флаговете и знамената са начин за изразяване. Чрез свободното си движение те демонстрират вашата увереност пред точните потребители, предават посланията ви и разкриват възможностите ви. Те хващат посоката на вятъра, което е синоним на видимост и успех. Различен и нестандартен продукт за позициониране на услуги, продукти или промоции.

Какво прави флагът, подходящ инструмент за видимост на бизнеса?

Флаговете се виждат от далеч и се забелязват. Това е основното им предимство. Могат да бъдат много лесно пренасяни, позиционирани по различни събития. Най-подходящо е флаговете да бъдат поставени във външни условия, пред заведението, в пясъка, в почвата, на пешеходната зона пред бизнеса, на сцената, а защо не и в самото заведение, стига да има достатъчно висок таван. 

 

Изработката на един флаг отнема между 3 и 4 работни дни според дизайна на клиента. Един флаг може да издържи до 2 години или 4 различни сезона, издържат на дъжд, вятър и слънце. Именно тези удобства и устойчивост правят флаговете подходящ инструмент за екстериорно брандинг позициониране пред лицата на клиентите.При желание за поръчка и изработка на флагове за този сезон, може да се обърнете директно към екипа на Ребранд за съдействие. Повече информация за флаговете може да намерите на нашия уебсайт.