• bg
  • en
 

Събития за печат и дизайн

3 събития за дизайн и печат в Европа, които да посетим до края на 2022

Дизайн

Събитията за печатни технологии винаги са будели интереса както на професионални в областта, така и на собственици на различни брандове и потенциални техни клиенти. Добрата новина е, че след ковид мерките всички от тях, които са на световно ниво отново могат да бъдат свободно посещавани.

Graphispag и Hispack - 24-27 май, Барселона (Испания)

Двете изложения обединяват 400 изложители с решения за всички сектори, които имат нужди от печат, като популяризират най-бързо развиващите се графични специалности: опаковки, етикети и издателска дейност, наред с други. Ще има програма от обучителни дейности, насочена към това да даде възможност на печатниците да актуализират своите знания и да намерят вдъхновение за иновации, да разширят портфолиото си от графични услуги и да развият бизнеса си.

Fespa Global Print Expo - 31 май - 03 юни, Берлин (Германия)

Fespа Global Print Expo – най-голямото събитие за широкоформатен печат и аутдор реклама в Европа се завръща в традиционни си формат с хиляди посетители. Водещата европейска изложба за печати и надписи ще обедини отново ключови професионалисти от индустрията, като ще даде възможност за ценни възможности за работа в мрежа и изграждане на бизнес, подкрепяйки разговорите лице в лице с доставчици и предоставяйки възможност да бъдат видени най-новите иновации и тенденции в специализирания печат.

 

От 31 май до 3 юни ключови доставчици в бранша ще се съберат, за да покажат най-новите разработки в широкоформатен, дигитален, офсетов, текстилен и директен печат върху дреха, както и бродерия, табели и много други. Идва време за споделяне на иновации, опит и практически решения как и за забавяне темпото за възстановяване на сектора, връщайки вълнението, бизнес възможностите, персонализирането и висококачествените графични продукти на тези, които печатат и комуникират.

The Print Show - 20-22 септември, Бирмингам (Англия)

Print Show 2022 ще се проведе от 20 до 22 септември като все още единственото събитие, което е изцяло посветено на печатната индустрия в Обединеното кралство – водещият пазар за печатни иновации в Европа. От стартирането през 2015 г., основната идея е да се предоставят на посетителите инструментите и знанията, от които се нуждаят, за да останат успешни на съвременния пазар, и това ще продължи да е на фокус през 2022 г. и много години напред. Този подход ще се фокусира върху много водещи и качествени брандове от цялата печатна индустрия, демонстрирайки техните най-нови технологии и показвайки как тези решения могат да помогнат на посетителите да постигнат своите бизнес цели.

 

Print Show също така отново ще изпълни серия от специални функции по време на събитие, всички от които са проектирани да подкрепят посетителите с техните планове за растеж. Те ще включват „Зона за диверсификация“, предлагаща експертен поглед върху някои от областите на растеж на индустрията, както и пълен график на говорители с някои от водещите гласове от цялата индустрия.

 

Защо да посетите събитието?

 

Print Show е единственото събитие, което е изцяло посветено на пазара на печат в Обединеното кралство; никое друго събитие не предоставя на посетителите достъп до изложители, които са фокусирани единствено върху достигането до клиенти от Обединеното кралство.

Кога ще се проведе следващата Drupa?

Drupa е изложение №1 за принт технологии, което се провежда в Дюселдорф през няколко години. Следващото изложение е предвидено за 2024. Всеки, който го посети ще има възможност да се възползва от опита и професионализма на тяхното глобално портфолио за печатни дейности. Благодарение на дългогодишния задълбочен опит на Drupa в пазарите, международната мрежа, разпростираща се по целия свят, и безспорната компетентност на Messe Düsseldorf Group, се предлагат повече специализирани търговски панаири на силно развиващите се и ориентирани към бъдещето пазари в света.

 

За още интересни новини и полезна информация в сферата на печата, дизайна и брандинга, следете блога на Rebrand. Публикуваме интересни статии всяка седмица.