• bg
  • en
 

Стикерите – подови и PVC

подови стикери

Стикерите – подови и PVC

Реклама

В критични ситуации за бизнеса като сегашната, умелото напомняне на потребителите за себе си, за стоките, услугите и екстрите, които им предлагате, са от жизненоважно значение за  успеха ви. Едно от най-подходящите рекламни средства са стикерите – най-често от PVC (поливинилхлорид). А сред стикерите все по-голям интерес печелят подовите.

Стикери за под

Макар че вече посвикнахме с тях, подовите стикери  продължават да посрещат потребителите там, където най-малко очакват – на пода, на тротоара, на стълбището. Вече има разработени материали, които се залепват дори върху килими. Могат да са оформени като указатели за посока – към търговския обект, към ателието, към изложбената зала или мястото на събитието, или да рекламират марка, бранд, продукт, дейност. Отпечатайте QR код на подовата лепенка и ще генерирате трафик към сайта или профилите си в социалните мрежи.

 

Те се изработват върху специални фолия. Можете да си поръчате подов стикер както за абсолютно гладки повърхности, така и за асфалт; както за вътрешни пространства, така и за открити места – включително улици, площади, бензиностанции. За отпечатването им се използват трайни, устойчиви на UV лъчи мастила и технологии, осигуряващи стряскащо реалистични образи  – особено при прилагане на 3D ефекти. Подовите лепенки са издръжливи на триене и понасят добре постоянното минаване върху тях.

 

Трайността им – според материала и натоварването – може да е от 6 – 12 месеца до около 3 – 5 години, но успешно могат да бъдат отлепени и след доста по-къс срок – примерно след приключване на събитието, за което са предназначени. Необходимо е повърхностите, върху които ще се лепят, да бъдат добре почистени и подсушени.

 

Подовите стикери, макар и много ефектни и ефективни, са само един от видовете, широко използвани за реклама.

3Д стикери

Стикерите от PVC са рекламно средство с изключително широко приложение

Стикер от PVC е и миниатюрната лепенка, и постерът, чиято площ се мери в квадратни метри. Специфичното му послание кара потребителите да го лепят вкъщи – примерно на хладилника или върху керамичните плочки, но той върши добра работа и върху фирмените превозни средства или витрините на магазина. Накратко – разнообразието от размери, форми, материали , цветност обуславя големия диапазон от функции, които PVC лепенката изпълнява.

 

PVC лепенките могат да носят постоянна текстова информация – за предлаганите стоки, адрес на обекта, работно време или пък да насочват към определена услуга или продукт с грабващи вниманието изображения. Много резултатни са при определени поводи – откриване на магазин, промоции, събития, както и за рекламни внушения на мястото на продажбите. С подходящ дизайн и ефектна изработка те са желан подарък за лоялните потребители – особено за децата и тинейджърите. На практика – от брандирането на витрините и автомобила до указателните табели и всичко, за което се сетите между тях – лепенките от PVC са перфектен избор.

Основни достойнства на стикерите от  PVC:

 

  • Произвеждат се бързо в желаното от вас количество – от един до хиляди.

 

  • Струват сравнително евтино.

 

  • Може да бъде поставен ламинат за по-голяма издръжливост(понякога не може да се махне!)

 

  • Лепят се лесно.

 

  • Според нуждите ви могат да са от фолио за вътрешна или външна употреба – дори за места, където почти не прониква светлина (фосфоресциращи, светоотразителни).

 

  • Трайността им може да е до няколко години – според материала, използваната печатна технология и допълнителната обработка. Вече се предлагат и по-слабо лепливи фолия за лепенки, които трябва да премахнете скоро след монтажа.

 

  • Могат да са с искания от вас дизайн и форма и да реализират и най-смелите ви хрумвания.

 

  • Стоят добре върху прави повърхности, но и върху кривини.

 

  • Модерната техника и мастила осигуряват контрастен, жив образ, устойчивост на климатичните условия, безвредност за човека и околната среда и т. н.

 

Лепенките от PVC имат един основен недостатък – за еднократна употреба са – залепени веднъж, при отлепване се повреждат или загубват добрия си вид.

 

Ние сме „Ребранд“. Разполагаме с най-модерните материали и печатни технологии. Дизайнерите ни са професионалисти. Монтажниците ни работят безупречно.

 

Обадете ни се и ще подготвим нужните ви стикери!