• bg
  • en
 

Светещите кутии

light box post

Светещите кутии – елегантен и ефективен начин за реклама

Реклама

В кризисна ситуация като сегашната вероятно ви се струва, че да се говори за реклама е безпредметно. Но ако мислите така, ще ви е много трудно след няколко месеца да се върнете отново на пазара. Защото независимо от драматичните събития, пандемията ще стихне и животът ще продължи. И тогава ще е много важно с каква скорост възстановявате бизнеса си (или стартирате нов) и привличате клиенти.

 

Представяме ви едно много елегантно и ефективно средство за външна реклама, за брандиране на щандове по изложби и изложения и на търговски обекти; за декориране на офиси и шоу румове:

Светещите кутии – какво представляват

Да, те имат нещо общо със светещите табели, поставяни над магазинчета и квартални кръчми, но то е единствено, че и двата вида светят отвътре.

 

Модерните светещи кутии представляват по-скоро елегантни светлинни дисплеи, направени от леки и здрави материали. В тях е вградено най-често икономично LED осветление, което осигурява равномерна осветеност и отлична видимост на изображението без никакви сенки. Постерите на съвременните lightboxes се сменят лесно и бързо.

 

Светещите кутии могат да са с различни размери и форми и стават все по-тънки. Правят се с едно или две лица – според потребностите на клиента и мястото, на което ще се поставят. Могат да се монтират неподвижно, да висят или да стоят свободно. Има разглобяеми леки модели от алуминий, които лесно се транспортират, за да се използват многократно според нуждите за декориране и брандиране при важни събития. Други модели светещи кутии дават възможност  да се съединяват по няколко за постигане на неотразимо впечатление у зрителя.

 

Медията (материалът) – така нареченият беклит филм – осигурява много живо и въздействащо изображение, с наситени, контрастни цветове. Освен това меко разсейва светлината и допринася допълнително за впечатляващия визуален ефект. Върху него прилагаме латексов, UV и екосолвентен печат, който не замърсява природата.

light box rebrand 1

Предимствата при използване на светещи кутии

Осигуряват максимална видимост

Най-голямото предимство на светещите кутии е, че чрез вътрешното си осветление карат образите и посланията да изпъкват, да привличат вниманието денем и нощем. Особено ефективни в това отношение те са вътре в търговските зали на големите и малки магазини. Забелязват се много по-добре от неосветените рекламни постери и насочват потока от потребителите.

 

Правят продуктите по-привлекателни

Добре разработената визия на вашите lightboxes, монтирани над и около щандовете, ще подкрепи впечатлението от ефектно аранжираните продукти и ще увеличи привлекателността им за потребителя. Затова е важно не само да имате светеща кутия с добро рекламно послание, но и да изберете най-доброто място за нея според задачите ѝ.

 

Въздействат емоционално на потребителите

Излъчващото светлина изображение носи по-висока динамика и енергия и въздейства по-силно върху емоциите на клиентите. Кара ги да се чувстват съпричастни и ангажирани, насочват избора им при покупка. Затова се смята, че светещите кутии добавят стойност към търговската площ.

 

Демонстрират класа и изглеждат луксозно

Цялостното изпълнение на светещите кутии носи усещане за финес, изисканост и лукс. От материалите до графиката с подсветка – всичко внушава на зрителя респект и повишава доверието му в марката.

Къде светещите кутии са особено полезни

Поради сериозните си предимства, lightboxes се използват навсякъде. Подходящи са за затвърждаване на имиджа на институции като банки и застрахователи, но също и за събития и промоции за всички видове стоки и услуги. Освен отговорни задачи при брандирането, те могат да изпълняват и чисто декоративни функции в барове и ресторанти, в увеселителни заведения, кина и т. н.

 

Важно е да знаете, когато подготвяте проектите си за постери за светещи кутии, че беклит текстилът, върху който се печата, пропуска светлина през отпечатаните със светло  елементи, затова фонът трябва да е в черно.

 

Включете светещите кутии в плановете си за популяризиране на своя бизнес след кризата. Ние ще ви консултираме при нужда.