• bg
 • en
 

Blog

кампания тапети

Тапетите – старият нов начин да променим интериора.

Дизайн

За дома, за офиса, за студиото – подходящи са!

 

Все по-голяма част от материалите, които използваме в рекламата намират своето място и в дома на всеки един от нас. Иновациите и усъвършенстваните технологии не пропуснаха да променят изцяло един позабравен в последните години сектор – тапетите. Днес ще ви разкажем за най-новите HP тапети без PVC.

Кое е специалното?

Този тип тапети са една нова алтернатива да промените облика на интериора си. Характерно за тях е, че не съдържат PVC, което ги прави природосъобразни и подходящи и за най-чувствителната среда, каквато е например детската стая. Същевременно този тип тапети са огнеупорни,  устойчиви на плесен, мухъл, вода и драскотини и могат да бъдат използвани на места, които ще са подложени на постоянна експлоатация и износване.

детска стая тапет

Най-големите предимства?

Освен всичко, което казахме за HP тапетите без PVC до тук, те имат и още едно огромно предимство – изключително лесни за монтаж и демонтаж, дори от непрофесионалисти и в домашни условия и то само с вода. Необходими са ви само малък сет инструменти, които почти всеки има под ръка и разбира се – съвсем обикновена вода на стайна температура. Ето тук можете да се убедите колко е лесно да монтирате сами своя нов тапет:

Необходими инструменти:

 • Гъба;
 • Пулверизатор;
 • Макетно ножче;
 • Гумен моп.

ЕКО?

Да. Можем да кажем, че този тип тапет са екологични, защото освен липсата на PVC при направата им и монтаж , за който е необходима само вода (без нуждата от специални лепила), изображението върху тях се отпечатва с екологичен латексов печат. Характерно за този тип печат е, че се използват мастила на водна основа. Те покриват всички еко изисквания,  не са запалими, не съдържат тежки метали и са най-подходящият и предпочитан метод за интериорен брандинг. Това ги прави идеално решение както за трапезарията, така и за детската стая.

тапет по поръчка

Каква е цената?

Всеки дом е индивидуален, точно както е и неговият собственик. Затова направихме своите цени гъвкави:

 • до 5 кв. м. – 34.80 лв./м2*
 • от 5 до 10 кв. м. – 32.40 лв./м2*
 • над 10 кв. м. – 30.00 лв./м2*

За тези от вас, които не разполагат с необходимите за монтаж инструменти, сме подготвили и комплект, който можете да заявите допълнително, при поръчката на своя тапет на цена от 11.86 лв.* (Комплектът включва гъба; пулверизатор; макетно ножче; гумен моп.)

А ако все пак смятате, че не бихте се справили сами, ние можем да направим монтаж вместо вас. Само попитайте нашият представител

*Цените са с ДДС

Как да поръчате?

 1. Изберете от shutterstock.com изображението, което бихте желали да поставите на стената си.
 2. Запишете размерите на стената (или частта от нея), на която искате да залепите тапет.
 3. Изпратете ни линк към избраното изображение и размерите на e-mail: monika@rebrand.bg или се обадете на 0877 361 600.
 4. Наш представител ще се свърже с вас за потвърждение на поръчката.

 

ВАЖНО! Размерите трябва да бъдат подадени ширина (основа) х височина.

Избраното изображение и оразмеряването на тапета ще получите безплатно – те са нашият подарък за вас!

 

Искали ли сте някога да напишете на стената как се чувствате? Сега е възможно – изразете емоцията си с тапет, който да покрие цялата стена!

Колко лесно се премахват тапетите по поръчка PVC-Free?

Това е тапет, който залепихме в нашия офис преди доста време. Сами може да видите колко лесно се сваля, просто захващате края и дърпате!

Лепителният слой се активира след като бъде напръскан с вода и се поставя 5 минути след това. А след месеци.. години се сваля без никакъв проблем, без допълнителни инструменти.

Това в никакъв случай не означава, че може сам да се отлепи.

Твоята емоция в твоя дом.