• bg
  • en
 

БРАНДИНГ НА ВИТРИНИ

Фолио с печат, рязане или print&cut. Предметни планове и осветени елементи са само част от монтажите, които ежедневно изпълняваме.

Bиж повече

БРАНДИНГ НА ЩАНДОВЕ

Професионалното брандиране на модулен щанд или къстъмизираното изпълнение, са задължително условие при Вашето, или на Ваш клиент, участие в изложения или ивенти.

Виж повече

БРАНДИНГ НА АВТОМОБИЛИ

Брандирането на автомобили е „висшия пилотаж“ при монтажа на фолио. Ние в Ре Бранд с гордост можем да кажем, че това е една от най-силните ни страни.

Виж повече

БРАНДИНГ НА ФАСАДИ

„Великаните“ във външната реклама са изключително сложни и заредени със специфика - от печата, през шиенето, до монтажа. Не всеки, който има принтер може това, а ние го правим добре!

Виж повече

ИНТЕРИОРНИ ДЕКОРАЦИИ И ПОДОВИ СТИКЕРИ

Широкоформатният печат е неизменна част от съвременния интериорен дизайн. Печат върху тапети, печат върху стъкло и дърво. Лепене на фолио върху латекс или директно на подова повърхност (подови стикери) са само част от приложенията му.

Виж повече

ПЕЧАТ ВЪРХУ ПЛОСКОСТИ

Все по-често в практиката се налага да се печата директно върху коматекс, картон, мукава стъкло или дърво. Ние разполагаме с две машини способни да се справят с всякакъв тип изисквания.

Виж повече

ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ

А и Б на всеки проект. От тук започва всичко – и хубавото и лошото. За да можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти, създадохме отдел за дизайн и предпечат. Това са специалисти с огромен опит в областта си, знаещи как да обединят идеята и реализацията в една равнина. Независимо дали ще правят адаптация или ще създават визия от началото, резултатът е един – търсеният.

Виж повече

МОНТАЖИ

Изключително силна наша страна. Разполагаме с 5 групи опитни професионалисти, способни да се справят и с най-сложния и обемен монтаж. Независимо дали е лепене на фолио или опъване на винил. Без значение дали е на ниско или високо. Можете да разчитате на нас.

Виж повече
монтаж на реклама

Брандиране и печат

Анализирайки пазара на предлаганите от нас услуги, подкрепено от безброй практични примери, разработихме и структурирахме пълна гама от услуги в областта на брандинга. От дизайна, през конструктивното решение и отпечатването, до монтажа.

Не са рядкост случаите, когато монтажите са на недостъпни места и се налага да ползваме вишки и височинна екипировка.

За да обезпечим монтажите в цялата страна, сме изградили мрежа от партньори, които заедно с нашите монтажни групи, могат да се справят с монтажи в най-отдалечените точки на страната, при най-добра цена. Специално обособеното ни диспечерско звено е в състояние да организира по най-рентабилен начин национални кампании от всякакъв мащаб, за минимални срокове и оптимална цена.

РЕФЕРЕНЦИИ

"... ReBrand за пореден път печелят наш конкурс с отличното обслужване и перфектното качество на печат"

Савина Новакова - Старши мениджър Маркетингови комуникации, VIVACOM

"... Ре Бранд, тъй като се справят много добре в печата и са много бързи със сроковете"

Радослав Додов - Production Manager, ПУБЛИСИС АД

"... Ре Бранд заради отношението, бързата реакция, качественото изпълнение и конкурентните цени"

Иван Дудов - Trade Marketing Manager, ДЕВИН ЕАД

"... с Ре Бранд се работи много леко и приятно, и предлага отличен баланс между цена, качество и бързина"

Владислав Захариев - Production Manager, ИНТЕРПАРТНЕРС - АД

"... бързи, коректни - истински партньор, винаги можем да разчитаме на Ре Бранд в екстремни ситуации..."

Славка Дичкова, INKO FOODS Ltd.