• bg
  • en
 

За да имате цветове такива, каквито трябва да бъдат…

Спектрофотометър Barbieri Spectro LFP

За да имате цветове такива, каквито трябва да бъдат…

Новини

Инвестирахме в най-новия и модерен спектрофотометър Barbieri Spectro LFP. Той е специално проектиран за автоматично измерване на голямо разнообразие от прозрачни и непрозрачни медии за широкоформатен печат.

 

С негова помощ управляваме цветовата палитра на Вашата корпоративната идентичност. Всяка медия има различни характеристики, които оказват влияние върху външния вид на цветовете. Изображенията, отпечатани на различни носители, на различни принтери, разглеждани при различни светлинни условия – всичко трябва да изглежда еднакво, за да спазим корпоративната идентичност, към която се стремят все повече компании.

 

„Управлението на цветовете“ ни дава възможност да получите един точен изглед на Вашите корпоративни цветове, независимо дали става въпрос за: банер на изложение или винилна мрежа покриваща цяла сграда; светеща табела или постер; директен печат на плоскост или фолио за брандиране на автомобил; билборд или тапет…

 

Спектрофотометърът гарантира успех, че цветовете в изображението ще бъдат възпроизведени по възможно най-добрия начин, за да съответстват на оригинала.