За нас

ЕКИПЪТ

Ние в РеБранд вярваме, че успехът на всяка компания се корени в качествата на нейния екип. Затова нашият основен фокус е изграждането и привличането на най-стойностните...

Виж повече

ПОЛИТИКА

За да бъдем надежден партньор и качествен изпълнител, цялото корпоративно поведение на печатницата ни се опира на няколко неизменими принципа:

Виж повече

МАШИНИТЕ

В последните години широкоформатния печат направи големи крачки в посока качество, скорост и опазване на околната среда.

Виж повече

ЗА НАС

Ние сме широкоформатна печатница, специализирана в производството и монтажа на материали за интериорен и екстериорин брандинг.
Ние от РеБранд сме на пазара от 2007 година. Оттогава до днес сме изпълнявали всякакви по вид и по мащаб брандинги – от най-рутинните до изключително сложни и претенциозни. От изображения в квадратни сантиметри до рекламни пана с размер повече от декар. От брандинг на малки квартални магазинчета до брандинги на търговски вериги в цялата страна.
Към момента печатните ни машини работят по 24 часа, 6 дни в седмицата, а екипът ни надхвърля 60 човека – професионалисти, способни да се справят с всяка поръчка и срок.

КАПАЦИТЕТ

Капацитетът ни за печат на ниска резолюция е над 4 000 кв. м. (360 билборда) за 24 часа, а на висока резолюция е над 1 000 кв. м . за денонощие. За да подсигурим тези квадратури сме инвестирали във висококачествени принтери, от доказани в областта производители.

КАПАЦИТЕТ за печат
Call Now ButtonОбадете ни се

Поискай обаждане