• bg
  • en
 

За нас

ЕКИПЪТ

Ние в РеБранд вярваме, че успехът на всяка компания се корени в качествата на нейния екип. Затова нашият основен фокус е изграждането и привличането на най-стойностните...

Виж повече

ПОЛИТИКА

За да бъдем надежден партньор и качествен изпълнител, цялото корпоративно поведение на печатницата ни се опира на няколко неизменими принципа:

Виж повече

МАШИНИТЕ

В последните години широкоформатния печат направи големи крачки в посока качество, скорост и опазване на околната среда.

Виж повече

ЗА НАС

Ние сме широкоформатна печатница, специализирана в производството и монтажа на материали за интериорен и екстериорин брандинг.
Ние от РеБранд сме на пазара от 2007 година. Оттогава до днес сме изпълнявали всякакви по вид и по мащаб брандинги – от най-рутинните до изключително сложни и претенциозни. От изображения в квадратни сантиметри до рекламни пана с размер повече от декар. От брандинг на малки квартални магазинчета до брандинги на търговски вериги в цялата страна.
Към момента печатните ни машини работят по 24 часа, 6 дни в седмицата, а екипът ни надхвърля 60 човека – професионалисти, способни да се справят с всяка поръчка и срок.

КАПАЦИТЕТ

Капацитетът ни за печат на ниска резолюция е над 4 000 кв. м. (360 билборда) за 24 часа, а на висока резолюция е над 1 000 кв. м . за денонощие. За да подсигурим тези квадратури сме инвестирали във висококачествени принтери, от доказани в областта производители.

КАПАЦИТЕТ за печат

МИСИЯ

Основната мисия на РеБранд е да направи своите клиенти видими и максимално да се възползват от външната реклама и доброто си позициониране.

 

Вече 12 години продължаваме да градим доверие сред нашите клиенти и да постигаме заедно успехи. Всеки клиент се превръща в наш партньор, ето защо отношението и комуникацията е наш основен приоритет.
Брандовете да бъдат забележими и открояващи се е движещата сила, която ни мотивира да продължаваме да се развиваме в правилната посока.

ЦЕЛИ

Целите пред Rebrand винаги са били високи. Абсолютен приоритет за нас е да предложим най-доброто качество на пазара и да изпълним всяко запитване, колкото и трудно и комплексно да бъде то. За да покрием изискванията на пазара за печат, постоянно обогатяваме машинния ни парк – всеки ден, всяка седмица, всеки месец. Снабдявайки се с най-новите машини за широкоформатен печат, ние сме уверени да предложим високо качество, което ще задоволи всеки клиент.